Oklahoma 2.0 preview 15-16 juni Groningen

15 en 16 juni is er een try out van kunstinstallatie /performance OKLAHOMA 2.0 in Groningen.

Oklahoma 2.0 is een real life sociale digitale omgeving, waar je jezelf inlogt bij de ‘online’ balie.  Je komt in een labyrinth vol prikkelende en interessante spelletjes en ervaringen die allemaal even like…uh…leuk zijn. Stukje bij beetje wordt er aan je gepeuterd. Je bent informatie en informatie is wat je zult zijn. Deel jezelf met Club Oklahoma. De balie staat aan het pleintje tussen Pioenstraat 185 a en b te Groningen. ‘online tijden’ hieronder:

vr 14 juni  19:00  –  22:00
za 15 juni  19:00  –  22:00

OklahomaTryout_1

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *